Prospect Mapping

Prospect Mapping Master Data är Sveriges mest omfattande handelsdatabas. En del av denna databas består av våra heltäckande butiksregister. Med aktuella och tillförlitliga data på över 80 000 enheter inom handeln erbjuder vi en unik tillgång till uppdaterad och validerad information – skräddarsytt efter era behov.

Butik och handelsregister

Sveriges mest omfattande butiksregister

Butiksregister över Sverige, Norge, Danmark och Finland

Våra butiksregister innehåller information om dagligvaruhandeln (DVH), servicehandeln (SVH), sällanköpshandeln, hemelektronikhandeln, hälsofackshandeln, bygghandeln och mycket mer. Som kund till oss bestämmer man själv vilka segment som är intressanta, och man betalar bara för just den data man vill ha. Utöver våra heltäckande butiksregister i Sverige erbjuder vi även kompletta register för dagligvaror och apotek i Danmark, Finland och Norge.

 

Våra butiksregister ger tillgång till uppdaterad och validerad information

I våra butiksregister är varje registerpost noggrant namnsatt för att säkerställa att en enda sökning genererar exakta resultat utan risk för sammanblandning eller behov av fler sökningar. Genom att abonnera på våra butiksregister har ni ständig tillgång till rätt beslutsunderlag, och kan snabbt agera ifall det sker förändringar i de segment ni arbetar inom.

Läs mer..

Vilken detaljnivå innehåller våra butiksregister?

Våra butiksregister har en unik detaljrikedom. Utöver grunduppgifter innehåller de även information om besöksadress, kontaktuppgifter, geografiska data, grossisttillhörighet, bankgiro, kedjetillhörighet, storleksfaktorer, omsättning och mycket mer. Utöver generella data inkluderar vi branschspecifika uppgifter såsom läkemedelstillstånd, serveringstillstånd och olika storleksfaktorer.

Hitta nya kunder med butiksregister

Varför välja Prospect Mappings butiksregister?

Kvalitetssäkrade och uppdaterade register

Vi förstår vikten av att ha tillgång till korrekta beslutsunderlag. Därför uppdateras våra butiksregister dagligen genom en kombination av API:er och manuell hantering. Det innebär att du alltid har tillgång till aktuell och tillförlitlig information för att stödja dina affärsbeslut.

 

Omfattning

Våra butiksregister innehåller information om dagligvaror, servicehandeln, sällanköpshandeln, elektronikhandeln, hälsofackshandeln, modehandeln och mycket mer. Som kund till oss bestämmer man själv vilka segment som är intressanta, och man betalar bara för just den data man vill ha.

Läs mer..

Våra butiksregister är anpassningsbara

Våra butiksregister är flexibla och kan skräddarsys för att passa just era affärsbehov. Som abonnent får du tillgång till vårt molnbaserade verktyg för att enkelt kunna filtrera, sortera och hitta den information du behöver. Med ett knapptryck kan du även exportera ut data eller visualisera på karta. Vi har även färdiga API-lösningar för integration med de ledande CRM-verktygen.

Prospektera och hitta nya kunder

Användningen av våra butiksregister ger dig ett försprång genom att ni ständigt har tillgång till uppdaterad och korrekt information. Se enkelt vilka ändringar som sker i de segment ni verkar i, och ta initiativ så fort väsentliga ändringar sker, som t.ex. när en butik läggs till, när en butik stängs, blir kreditstoppad eller byter ägare.

”Vi förlitar oss helt och fullt på Prospect Mapping Master Data när vi balanserar, optimerar och bygger effektiva säljdistrikt. Att jobba datadrivet och skapa olika scenarion som ligger till grund för beslut är ett väldigt framgångsrikt arbetssätt.”

- Andreas Österström, National Field Sales Manager på Red Bull Sweden

Vilka butiksregister behöver ni?

Trafikbutiker register
Tobaksbutiker register
Servicehandeln register
Hemköp-butiker
7-eleven register
ICA-butiker register
Pressbyrån register
Circle-K register
Dagligvaruhandeln register
Inredningsbutiker register
Apotek register
Hemmakväll register
ICA Nära register
Lågprisbutiker register
Kesko-butiker register
Systembolag register
Godisbutiker register
Trädgårdsbutiker register
Stormarknader register
Inredningsbutiker register
Dagligvaruhandeln register
Hemelektronik register
Kiosker register
Servicehandeln register
Möbelbutiker register
Optiker register
Lågprisbutiker register
Bensinmackar register
Byggvaruhus register
Apotek register

Kontakt

Stefan Nordin

VD/CEO, Partner +46 708802793 stefan.nordin@prospectmapping.se

Simon Adolphson

Business Director +46 737016702 simon.adolphson@prospectmapping.se

Håkan Hünning

FMCG och Masterdata, Partner +46 709821920 hakan.hunning@prospectmapping.se

Henry Fosselius

GIS-expert, Partner +46 705826495 henry.fosselius@prospectmapping.se

Elin Johansson

Projektledare och GIS-tekniker +46 723938218 elin.johansson@prospectmapping.se