Prospect Mapping Master Data är Sveriges mest omfattande handelsdatabas. Med aktuell och tillförlitlig data på över 80 000 enheter inom handeln erbjuder vi en unik tillgång till uppdaterad och validerad information – skräddarsytt efter era behov.

 

Apoteksregister Prospect Mapping

Varför välja Prospect Mapping Master Data?

Rätt data – kvalitetssäkrat och uppdaterat

Vi förstår vikten av att ha tillgång till korrekta beslutsunderlag. Därför uppdateras vår data dagligen genom en kombination av API:er och manuell hantering. Det innebär att du alltid har tillgång till aktuell och tillförlitlig information för att stödja dina affärsbeslut.

Skräddarsytt efter era behov

Varje företag har unika behov. Genom Prospect Mapping Master Data får ni den information ni behöver, och väljer själva vilken data ni vill ha tillgång till.

Vi sätter era behov i första hand – och ni betalar endast för det som passar just er verksamhet.

 

Användarvänligt och flexibelt

Som abonnent får du tillgång till vårt molnbaserade verktyg för att enkelt kunna filtrera, sortera och hitta den information du behöver. Med ett knapptryck kan du även exportera ut data eller visualisera på karta. Vi har även färdiga API-lösningar för integration med de ledande CRM-verktygen.

Sveriges Största handelsdatabas

All data ni behöver – på detaljnivå

Sveriges största databas inom handeln

Med över 80 000 intressepunkter i Sverige är Prospect Mapping Master Data landets största databas inom handeln. Den innehåller de viktigaste branscherna och inkluderar ca 900 kedjor och fristående handlare. Vår databas täcker bl.a. dagligvaruhandeln, servicehandeln, HoReCa, sällanköpshandeln och mycket mer. Därutöver har vi kompletta register för dagligvaror och apotek i Danmark, Finland och Norge.

Detaljrikt och heltäckande

Vår databas har en unik detaljrikedom. Utöver grunduppgifter innehåller den även information om besöksadress, kontaktuppgifter, geografiska data, grossisttillhörighet, bankgiro, kedjetillhörighet, storleksfaktorer, omsättning och mycket mer. Utöver generella data inkluderar vi branschspecifika uppgifter såsom läkemedelstillstånd, serveringstillstånd och olika storleksfaktorer.

 

Tydliga marknadssegment

Genom att utgå från SCB:s branschindelning är vår data indelad i tydliga och detaljerade marknadssegment, vilket ger en överskådlig bild av din målgrupp och marknad. Du kan enkelt filtrera och sortera efter behov.

Butik och handelsregister

Prospect Mapping – Er partner för handelsdata

Integration och samarbete

Med över tio års erfarenhet har vi stor kunskap om hur vi på bästa sätt paketerar och integrerar vår data så att det passar er verksamhet. Via API:er, filer, Excel-listor eller i vår molnbaserade plattform får ni tillgång till det ni behöver. Integrera er egen data med Prospect Mapping Master Data för att skapa ytterligare insikter via vår plattform.

Effektiv sökning

I Prospect Mapping Master Data är varje registerpost noggrant namnsatt för att säkerställa att en enda sökning genererar exakta resultat utan risk för sammanblandning eller behov av fler sökningar. Alla affärsenheter har både sitt marknadsnamn och sitt juridiska namn.

 

Compliance och säkerhet

Prospect Mapping Master Data hämtar och sammanställer data från öppna källor som är fullt GDPR-kompatibla. Access sker genom BankID och väljer ni att integrera er egen data så hanteras denna konfidentiellt inom ramen för ert företagsabonnemang.

”Vi förlitar oss helt och fullt på Prospect Mapping Master Data när vi balanserar, optimerar och bygger effektiva säljdistrikt. Att jobba datadrivet och skapa olika scenarion som ligger till grund för beslut är ett väldigt framgångsrikt arbetssätt.”

- Andreas Österström, National Field Sales Manager på Red Bull Sweden

Vilken branschdata behöver du?

Apotek register
Skärmavbild 2023-11-28 kl. 14.19.35
Bensinmackar register
Grossister register
Caféer register
Optiker register
Byggvaruhus register
Dagligvaruhandeln register
Färgaffärer register
Glassbarer register
Hemelektronik register
Lågprisbutiker register
HoReCa register
Inredningsbutiker register
Kiosker register
Möbelbutiker register
Systembolag register
Pubar register
Serveringstillstånd
Servicehandeln register
Trädgårdsbutiker register
Universitet register
Pizzerior register
Verkstäder register
Stormarknader register

Kontakt

Stefan Nordin

VD/CEO, Partner +46 708802793 stefan.nordin@prospectmapping.se

Simon Adolphson

Business Director +46 737016702 simon.adolphson@prospectmapping.se

Håkan Hünning

FMCG och Masterdata, Partner +46 709821920 hakan.hunning@prospectmapping.se

Henry Fosselius

GIS-expert, Partner +46 705826495 henry.fosselius@prospectmapping.se

Elin Johansson

Projektledare och GIS-tekniker +46 723938218 elin.johansson@prospectmapping.se