Prospect Mapping välkomnar vår nya VD

Det är med stor glädje och tillförsikt inför framtiden som Prospect Mapping Systems Sweden AB kan välkomna Stefan Nordin som ny VD. Rekryteringen av Stefan är en viktig del i bolagets fortsatta utveckling och tillväxt.

Några ord från Stefan:
”Jag kommer in i ett bolag som befinner sig i en mycket spännande fas. Vi har unika tjänster som ger våra kunder underlag att fatta rätt beslut gällande bl.a. etableringar, sortiment, marknadsföring och distriktsoptimeringar baserade på kvalitetssäkrad data i kombination med egenutvecklade interaktiva karttjänster.
Prospect Mappings erbjudande, tillsammans med den gedigna kunskap som finns inom bolaget samt en tydlig agenda kopplat till tillväxt och expansion gjorde mitt beslut att tacka ja till erbjudandet att ta över rollen som VD enkelt. Jag är tacksam över förtroendet som jag fått och ser fram emot att utveckla bolaget tillsammans med anställda, styrelse och ägare.”

Håkan Hünning, Styrelseordförande:
”Stefans bakgrund inom Retail, ledarskap, sälj- och marknadsföring i kombination med hans erfarenheter att bygga och utveckla bolag på europeisk nivå gör att vi i styrelsen känner oss väldigt trygga i att lämna över VD-rollen till honom. Stefans kommersiella profil passar dessutom alldeles utmärkt i den tillväxt- och expansionsfas vi befinner oss i. Stefan tillträdde sin roll i början av augusti.

Jag vill även passa på att tacka avgående VD Henry Fosselius för hans insatser. Henry kommer fortsätta att vara aktiv i bolaget, både operativt och som delägare. ”

För frågor kontakta:
Stefan Nordin, VD Prospect Mapping Systems Sweden AB
stefan.nordin@prospectmapping.se
+46 708 80 27 93

Håkan Hünning, Styrelseordförande Prospect Mapping Systems Sweden AB
hakan.hunning@prospectmapping.se
+46 709 82 19 20