Välkommen Simon!

Prospect Mapping växer och rekryterar Simon Adolphson till rollen som Business Director. Simon har en bred erfarenhet inom retail, och varit en drivande kraft i startups, etablerat varumärken och haft ledande positioner med fokus på sälj och marknad inom små- och medelstora företag. Han kommer närmast från vice VD-rollen på Fuud där han haft en nyckelroll i utvecklingen av bolaget från start till IPO.

”Det känns riktigt kul att vi får med Simon på Prospect Mappings kommande resa. Genom denna rekrytering kan vi ytterligare öka tempot i vår tillväxt och förstärka vår position som Handels plattform för bättre beslut. Simons datadrivna affärstänk passar oss perfekt, och hans erfarenheter och kompetenser kommer komma väl till användning i den fas vi befinner oss i. Simon har ett imponerande track record och vi är glada att han vill vara med och utveckla Prospect Mapping”, säger Stefan Nordin, VD på Prospect Mapping.

”Det ska bli fantastiskt roligt att bli en del av Prospect Mapping – och att ansluta mig till det grymma team som finns i bolaget! Prospect Mapping har ett imponerande molnbaserat verktyg och dataset för att hjälpa aktörer inom handeln att ta beslut utifrån rätt beslutsunderlag – datadrivet och faktabaserat. Bolaget växer lönsamt och det finns fortsatt enorm potential att växa både inom Sverige och på nya marknader. Jag ser fram emot att få bidra till den spännande resa som bolaget befinner sig på”, säger Simon Adolphson.